Sunday, August 26, 2012


hello mellow marshmellow, dah lama tak bersua muka..ok! tak nak cite panjang..aku nak perkenalkan korang dengan satu drama terbaru korea yang ditayangkan di channel SBS..hehe SBS yang siaran utama running man tu, memang dah ramai orang tersangkut dengan running man atau RM ni.. sampaikan abang aku yang tak minat langsung korea tu dah tau banyak pada aku tentang dunia KPOP .. mane tak terkejutnya aku..itulah penangan RM yang dah selalu meniti di bibir rakyat Malaysia tak kira lapisan umur dan bangsa ni..

ooppss!! jauhnya dah menyimpang ...kembali semula ke pangkal jalan , drama tu bertajuk ~~ TO THE BEAUTIFUL YOU ~~ or FOR YOU IN FULL BLOSSOM..haa, tajuk dah nampak menarik kan, sebenarnya drama ni HANA KIMI versi KOREA..nak nampak menarik ubah la tajuk kan..






tengok pelakon pon dah sakit darah tinggi nak tengok kan.. cast utama dalam drama ni tak lain tak bukan ..oppa aku~~ hehe perasan tak... CHOI MINHO..ala rapper group idol SHINEE.. heroin pulak SULLI f(x)..yang glamour dengan lagu baru ELECTRIC SHOCK..nak tengok search jer kat enjin carian YOUTUBE ye..sekarang ni klip video di hujung jari anda jer..hehe

kalau nak info lebih lanjut tentang drama ni ..klik link ni http://en.wikipedia.org/wiki/To_The_Beautiful_You

antara scene menarik dalam drama ni.. aku kongsi sikit ..




bile free..boleh la merajinkan diri ke link-link di bawah untuk tengok drama-drama asia yang korang suke tak kisahla jepun ke korea ke taiwan..haha..macam promo carta A-POP @ ERA dah..
http://www.mysoju.com/
http://www.dramacrazy.net/
http://www.epdrama.com/



No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...