Wednesday, March 14, 2012

whoooahhh!!! IM JAEBUM!!!


wah!!! dah lame aku tak update entri..kini aku kembali...pminat2 k-drama tegar msti tgh 'DREAM HIGH 2" feverkan??? betul tak??? ke aku sorang je ni???hehe..tak kisah laa kan..sebenarnye, ak dah jatuh hati thap gaban kat hero dlam cite ni iaitu IM JAEBUM atau JB!! Tolong!!! minat2 sangat!!tak tau knape??? 


eh2...sori2..salah gambar...ni psukan kgemaran ak!! ni time diorang mnang piale carling!! huhu..best!!

jaebum!!!! my love!!
hehe..ni la die..kalo ikotkan hati 50 ke ats gmbar die ak nak letak...hehe..kalau nak tau umor die ni stahun je tue pde ak..18 thun, kalau kat msia ni bru pas spm..ha..nk dpat result dah pon..hehe..die ni bru debut!
tpi lakonan die mntap!! bgi ak la..hehe...tarian die xyah komen pape la..mmg da best!!! cube tgok ni!!

haha..betul tak??? smart kan..

dulu ak tak kongsi minat ngan sape..tapi sekarang ..hehe..ramai dah kawan2 ak minat die..hehe.. ak dah
pkenalkan si jb ni kat kwan2.. ramai dah ttawan ngan jb..tpi sblum tu ak dah peasan jgan curi jb..haaha... berie tak??? haha.. xdela gurau2 mnje jek..hehe..biarla jb jdi idol ak yg terakhir..haha..pelik??? ade secret sebaliknye..hehe..tapi hati ini saje yg tahu..haha...sjak bile aku pndai bmadah ni???? sejak masok pntun kot..haha  jadi, sekarang ni korang better watch dream high 2!!!hehe bak kate org putih la..hehe..kalau melayu aku sarankn korang tgok la cite ni!!hehe....tak rugi tau...boleh mlepaskan tkanan...kite kan same2 'under pressure; skrang ni..hehe..ok la, selamat tinggal!!



IM JAE BUM!!!!!hehe

sedikit rujukan...
kat KBS 391...isnin dan selase pkol 9.04 malam
ulangan isnin dan selase pkol 2.13 ptg..heehe




No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...